PKVW

Een inbraak levert niet alleen materiële schade op, maar ook psychische schade. Het feit dat een onbekende in uw woning is geweest en uw spullen heeft doorzocht, geeft een onveilig gevoel. In een woning met een Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW) is de kans op een inbraak 90% kleiner dan voor woningen zonder PKVW. Dat is voor veel bewoners een geruststellende gedachte.

Gelegenheid
Het keurmerk richt zich op de gelegenheidsinbreker. Dat is bijvoorbeeld een junk die met een schroevendraaier op zak langs woningen loopt en kijkt waar een slot eenvoudig opengebroken kan worden of straatcriminelen die snel een labtop of computer uit de woonkamer willen weghalen.

Professioneel advies
Om een inbraak te voorkomen, kunt u professioneel advies inwinnen bij ons als erkend PKVW-bedrijf bij u in de buurt. Wij zijn bij uitstek specialisten in mechanische beveiliging, en d.w.z. dat wij in staat zijn goed te beveiligen in combinatie met design en gebruiks- en bedieningsgemak. Al onze medewerkers zijn gescreend en degelijk opgeleid, zij voldoen aan extra eisen op het gebied
van kennis over woningveiligheid en klantgerichtheid.

Kijk voor meer informatie ook in de rubriek Films op de site van PKVW.

PKVW erkend logo